Publisert Legg igjen en kommentar

Fem båter i god fart rundt øyene

Finfin vind i tørt oppholdsvær gjorde onsdagsrunden til ren svir. Fem båter stilte til start ved Svartskjær, og storrunden ble tilbakelagt med frisk fart. Villanda var en anelse for ivrig over overettmerket til Harstadmila, og tok en æresrunde tilbake for å sikre at hun gikk reglementert over startstreken.

Vi oppfordrer alle båter å laste ned Raceqs-appen, logge inn båten og sette tracking for konkurransen. Kan være nyttig å se flere båter bevege seg gjennom banen med samme mål for øyet – å komme fortest i mål.

Resultater:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.