Medlem i HSF

Kjære seilervenn!
I formålsparagrafen til Harstad seilforening står det: «Lagets formål er ved samarbeid og kameratskap, å fremme idrett i sunne former.»
Dette arbeidet har styret i HSF prøvd å etterleve, bl.a. gjennom fellesturer og sosiale arrangement, i tillegg til de tradisjonelle regattaene og fagtema.
Vi i styret håper at du som medlem, eller potensiell medlem, verdsetter disse aktivitetene på en slik måte at du ønsker å fornye eller tegne nytt medlemskap i Harstad seilforening.
Medlemskap er personlig, og koster kr. 500,- per år. (fra 2014)
Husstandsmedlemmer betaler kr. 250,-
(samboer /ektefelle og barn over 15 år, med samme adresse som hovedmedlem)
Som medlem vil du fortløpende motta info om, og innbydelser til, å delta i de ulike aktiviteter og møter i regi av Harstad seilforening.  Videre har du tilgang til foreningens joller, utstyr, og er valgbar til styret. Medlemsskapet medfører også rettigheter i Norges Seilforbund og Norges Idrettsforbund.
Innbetalingen må merkes med «kontingent» og navn på husstandsmedlemmene.
Medlemmer under 26 år må også oppgi fødselsår. (Krav fra Norges Idrettsforbund)
Når du har betalt kontingenten til kontonr. 7550 06 00322, sender du oppdatert info om navn, adresse, e-post og telefonnummer, båtnavn og båttype/størrelse til harstadseil@outlook.com, slik at vi får deg/dere inn på epost lista vår.
I tillegg til epost, foregår informasjonsflyten fra foreningsstyret til medlemmene her på harstadseil.no, og foreningens gruppeforum på facebook.
Foreningens ble registrert i Brønnøysundregistret vinteren 2011-12, og fikk organisasjonsnummer 998029902. Se hele registreringen.
 

 


 
 
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.