Publisert Legg igjen en kommentar

Avgift for endringer i målebrev

Til orientering – melding fra NORLYS (som ennå heter det, til tross for at ratingsystemet heter noe annet):

I henhold til beslutning på årsmøtet skal det koste kr 200,- å gjøre endringer i målebrev. I en periode har dette vært gratis for at så mange som mulig skal ha fått anledning til å korrigere seiloppsett og kontrollert andre data.Fra 4. mai vil det derfor koste kr 200,- ved endringer av seiloppsett eller annen konfigurering. Dette gjøres også for å kunne gi god service til de som ennå ikke har fått løst medlemskap/målebrev/sertifikat. Vi håper at dette ikke medfører noen problemer for den enkelte. Ved spørsmål kontakt post@norlys.org.
Følg oss på Facebook og på www.norlys.org
Vennlig hilsen,
NORLYS
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.