Publisert Legg igjen en kommentar

Fårikål på Huset i Havet

20120907-172153.jpg

Huset i Havet, i Grovfjord er reservert til foreningens medlemmer fra fredag til søndag 12. Til 14. oktober, melder leder Gunnar Stormo.
– Vi må avstå retten til huset og kjøkkenet på lørdag kl.11.00-15.00 for lørdagskafe, men får selvfølgelig være tilstede på kafeen, sier han.
Han jobber nå med at Hilde ved Elvegård Hytte og Fiskeferie skal sørge for fårikål og barnemeny (Kjøttkaker), det er antydet 30 personer for å ha et utgangspunkt.
– Ole Magnus Ellefsen sier det ikke er noe problem å legge 10-12-15 seilbåter ved anlegget. Folkvang blir på slip langt ut oktober, og det er nok vann ved kaia i tillegg til flytebrygga.
Kai avgift til kystlaget kr. 50 pr. båt, inkl vann og strøm. (nesten gratis!)
Snorre Øien, skipper på Folkvang, og turplanlegger for årets Bresttur har sagt seg villig til å komme å snakke om turen og utfordringer de hadde. Jeg har spurt om han kan ha litt spesiell fokus på Gøta kanal, og det var ikke noe problem.
Seilturen til Grovfjird kan eventuelt legges opp som en hyggelig regatta, for de som er interessert i å knive litt underveis, og det kan seiles alternative ruter, om Sørrollnes eller den noe lengre løypa om Nordrollnes, alt etter vær og vind.
– Lørdagsformiddag kan vi benytte til: fottur i nærområdet, eller en samseilas innover Astafjorden, f.eks. mot Hamnvik og Bygden, eller gummibåtrafting i straumen under brua i Grov. Eller bare rett og slett sitte å sløve inne eller ute på brygga, mange muligheter her 😉 Det fine e at vi har et felles samlingspunkt for sosial aktivitet, og vi bestemme sjøl åpningstia med unntak av lørdagskafeen 11-15.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.