Publisert Legg igjen en kommentar

Hard vind flyttet regattaen

Ukens Onsdagsregatta ble flyttet èn dag, mest på grunn av vindstyrker opp mot liten storm på selve dagen, men en annen mulig grunn til at skipperne ble enige om å flytte var cupkampen HIL-Brann. Begge er lag som driver med en sport ved navn fotball.
Torsdagen opprant med ekstremt slakk vind, men start ble satt i en kort bane mellom Svartskjær og grønnstaken sør av Tjuvholmen. To runder hvis vinden holdt. Båtene ladet med sine største seil, og syntes godt på fjorden.

Tre onsdagsrunder gjenstår. Høstkveldene på den spektakulære regattaarenaen på indre Harstad havn blir ofte praktfulle opplevelser.

Høstserien har hatt bra oppslutning, og det er å håpe at enda flere båter tar turen ut for å seile de gjenstående onsdagskveldene, det være seg i konkurranse eller bare å ta en tur ut for å lufte seil, båt og mannskap.

Og sjel, ikke minst.

Resultater:

Bilder fra regattakvelden på Harstadseils FB-side

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.