Publisert Legg igjen en kommentar

Seilsesongen 2021

Kjære seilervenn!

Konturene av årets seilsesong begynner å ta form i horisonten. Forventningene er kanskje ekstra store i år, til igjen å ha det uvanlig artig på sjøen.

Selv om det kan ta tid å lette på restriksjoner, tar HSF sikte på, så langt det lar seg gjøre, å avvikle en normal 2021-sesong, med regattaer og aktiviteter som tidligere år. Så får vi ta eventuelle begrensninger etter hvert som de måtte komme.

Tur- og konkurranseprogram

Det er styrets ambisjon å avholde Onsdagsregattaen, Harstadseilasen, Festspillregattaen og et klubbmesterskap. Vi gjenoppliver også ærverdige Tjeldsundregattaen. Årets sesong byr på en oppfølger av turseilassuksessen Øyriket Rundt, vi bygger videre på SeilUt, og vi skal ha en sosial høsttur, som i fjor og tidligere år. Sjekk terminlista og merk av i kalenderen!

Som om ikke det var nok – ideene rundt klubbhuset og området rundt har begynt å myldre, vi ser at det er mulig å skape et trivelig ankerpunkt for klubbens aktiviteter i Hagan.

Støtt oss i en vanskelig tid

Som medlem vil du fortløpende motta info om, og innbydelser til, aktiviteter og møter i regi av foreningen. Videre har du tilgang til foreningens jolle, utstyr og klubbhus, og er valgbar til styret. Medlemskapet medfører også rettigheter i Norges Seilforbund og Norges Idrettsforbund. Medlemskap er personlig, og koster kr. 500,- per år. Husstandsmedlemmer (samboer/ektefelle og barn over 15 år, med samme adresse som hovedmedlem) betaler kr. 250,-.

Innbetalingen må merkes med «kontingent 2021» og navn på husstandsmedlemmene. Medlemmer under 26 år må også oppgi fødselsår. (Krav fra Norges Idrettsforbund)

Når du har betalt kontingenten til kontonr. 7550 06 00322, sender du oppdatert info om navn, e-post og telefonnummer, båtnavn og båttype/størrelse, til harstadseil@outlook.com, slik at vi får deg/dere inn på epostlista vår.

Med vennlig hilsen styret i HSF

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.