Publisert Legg igjen en kommentar

Nydelig mesterskapshelg

Tre seilaser ble kvittert ut av de fem båtene som stilte opp i helgens HSF Klubbmesterskap 2020, fint krydret av narvikbåten Ariel.

Den minste båten var, som så ofte før, best i totalregnskapet. Fomle, med Roar Holtborg ved spakene, er svært vanskelig å ta innersvingen på. Ariel, en CB 365 med Bernt Mathisen som skipper, kom på andreplass, mens Jon Arne Torbergsen i sin Elan 333 tok tredjeplassen.

Fomle (t. v) og Ariel fra Narvik

Lørdag ble to skarpe, korte pølsebaner gjennomført, i tillegg til et grillfestlig samvær med sterkt stimulerende sjabbing og lyging om seil ble tilstelt ved foreningens klubbhus i Hagan lørdag tidlig kveld.

Søndagen opprant med lekkert seilvær for mesterskapets nesten ni mil lange distanseseilasen. Det ble en stor runde rundt holmer og skjær i havneområdet, gjennomført med stil og og korte intervaller nedover resultatlista. Regattaen ble i tråd med NSFs smitteguide gjennomført som solo- eller twostar-seilas.

Sammenlagte resultater:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.