Publisert Legg igjen en kommentar

Påmelding Harstadseilasen/Pinseseilasen

Lørdag 8. juni er dagen for årets Harstadseilas, og HSF har åpnet for påmelding.

Nytt av året er at Harstadseilasen glir over i Pinseseilasen, en turseilas med samseiling og felles mål i Øyriket et sted, hvor det blir eget opplegg.

Årets Harstadseilas starter med skippermøte lørdag klokken 0900 om bord i Anna Rogde, som skal ligge i indrehavna i Harstad. Starten går klokken 1000, og båtene seiler nesten hele den tradisjonsrike banen fra førsteutgaven i 1891, med start i Harstad havn, babord rundt Rollnesbøen ved Hallevika på Rolla, ned sundet mellom Kjøtta og Åkerøy, babord rundt Helligbøen og så i mål i Harstad Havn. Vi snakker om vel 20 nautiske mil. Banen kan avkortes ved lite vind. Vi satser på en herlig dag på fjorden på alle nivåer!

Harstadseilasen har egen turklasse i tillegg til regattaklasser med handicap fra NORrating. Mangler du NORrating, kan du få tildelt et handicap som gjelder for regattaen. Les regattaens NoR.

Tradisjonsbåter, med Anna Rogde i spissen, har varslet ønske om å delta. Tradisjonsbåter deltar gratis!

HSF ønsker at deltakere både kappseilere og turseilere bør ha meldt seg senest 5. juni. Ikke vent lenger (men om du MÅ vente til siste slutt, er du like velkommen. Ta i så fall kontakt!)

Premieutdeling etter at alle båter er kommet i mål, og det skjer om bord i Anna Rogde.

Men et stopper ikke der. Pinseseilasen er det siste tilskuddet på HSFs arrangementer, og en samseiling med en eller to destinasjoner blir fastsatt i skippermøte, ut fra vær og føre de aktuelle dagene. På destinasjonene blir det aktiviteter og utflukter ut fra lokalt tilfang.

Ingen grunn til å vente: Sett av helga, bli med på regatta, eller ta det rolig og enkelt – med en herlig turseilas i verdens fineste område for seiling og strandhogg!

NB! HSFs øvrige arrangementer gjennom sesongen, Festspillregattaen og nyskapningen Øyriket Rundt, er også åpnet for påmelding.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.