Publisert Legg igjen en kommentar

Jubileumsfest! Harstad Seilforening 40 år

Hege Høgås Andreassen
Jubel: Hege Høgås Andreassen, leder i Harstad Seilforening

Tidligvarsel – rydd kalenderen! Harstad Seilforening inviterer nåværende og tidligere medlemmer, skippere, mannskaper, nysgjerrige – kort sagt seilere av alle slag – og alle øvrige interesserte –  til JUBILEUMSFEST i anledning 40-årsjubileet.
Stedet er Karlotbrygga i Hagan. Datoen er enkel å huske: Lørdag 30. april.
Klokka 1855 går femminutten for det som blir en jubelfest av seriøst kaliber. Oppsummeringer. Taler. Musikk. Dans. Mest av alt: Seilere av alle slag, de med båt og de uten båt, de med stor båt og litt mindre stor båt, de som seiler for tur-kosen og de som går i blodtåka og blir utrivelige halvminuttet før onsdagsregattaen starter.
Som kjent er båtfolk hyggelige folk, og like kjent er seilernes rykte for jevn og varig overprestering i humørfylt festlighet, og for breiere bløffer enn sportsfiskernes.
Festinvitasjoner er ifølge nyvalgt HSF-leder Hege Høgås Andreassen like om hjørnet, både til medlemmer og til personer som på en eller annen måte har satt sitt merke på foreninga opp gjennom de første førti årene.
Detaljert program er under bygging, og harstadseil.no holder deg oppdatert så snart det foreligger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.