Publisert Legg igjen en kommentar

Nok en strålende onsdag på Vågsfjorden

ONsdagsregattaSEP2015
Sju båter stilte til start i noe variert vestavind denne onsdagen. Med fare for hakk i plata: Det ble igjen en særdeles vakker septemberkveld, lettskyet opphold og med solefall i et Toppsund i full høstbrann. Det finnes mange som betaler i dyre domme for å oppleve denslags…
Vinden holdt seg nesten hele veien, med unntak av noen ekle limflekker her og der.
Banen gikk i det som nå har fått navnet «storrunde», med sørstart ved Svartskjær til grønnstaken sør av Tjyvholmen, Røkenesbøen, Helligbøen og målgang ved Svartskjær. Alle vendinger bb. Calypso gratuleres med seieren, der om bord var det debut på sylfersk rormann, og skipper Stormo truer med snart å øke seilflata ytterligere, slik at det går enda fortere.
Resultater:
Skjermbilde 2015-09-09 kl. 22.48.48
 
*) Baark og Umi har fått tildelt rating etter et snitt av lignende båter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.