Publisert Legg igjen en kommentar

Strålende augustkveld

"Fomle" ved start i onsdagsregattaen.
«Fomle» ved start i onsdagsregattaen.

En av sommerens desiderte sommerkvelder opprant med vindstille i startområdet ved Svartskjær. Men ute i sundet var det vindflak å se, så de tre startende båtene ble enige om å flytte starten til grønnstaken sør av Tjyvholmen.
Med ti minutter utsatt start gikk løypa fra grønnstaken og til rødstaken nord av Arnøykalven, en strekning på temmelig nøyaktig en halv nautisk mil. Strekninga ble seilt tre runder, og medførte en hel del båthåndtering. Tredjerunden ble avsluttet med målgang ved Svartskjær.
Slik gikk det:
Skjermbilde 2015-08-19 kl. 22.20.24

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.