Publisert Legg igjen en kommentar

Tromsø utfordrer til festseiling

DSC_8959_redigerad-1
Fra Festspillregattaen i 2011. Timeout båt nr 2 fra venstre i bildet.

Man kan si forskjellig om tromsøværinger, men våkent instinkt for artig fest og fjong seiling har de. Det kan sikkert Team Timeout ledet av Tommy Hågensen underskrive; TSFs stolthet har levert en tidlig påmelding til Festspillregattaen.
Timeout er en blodratet Farr30, og Hågensen har sanka premier i festspillbyen tidligere. Vi unner ham og teamet sjølsagt alt godt, men det er jo direkte utidig at byen lettes for edelt metall hver gang Timeout besøker. Det foreslås herved å by dem all motstand vi kan mønstre, på skadeverk og senking nær.
Dessuten ga finnsnesværingene som var på besøk i helga tydelig uttrykk for at de ble så pass hyggelig tatt vare på at de har til hensikt å stille opp når byen kaller til fest og seiling igjen 20.-21. juni.
Verken tromsø- eller finnsnesværingene kan jo seile aleine på Vågsfjorden. Det skulle tatt seg ut. Vi her i byen må følgelig våkne opp av restitusjonen etter Harstadregattaen så snart som mulig, og rekke opp handa.
I samme øyelikk du fyller ut og sender ei påmelding kommer du til syne på lista over forhåndsmeldte festdeltakere:
[cfdb-table form=»Festspillregattaen 2015″ show=»seilnr,batnavn,battype,lystall,navn,forening»]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.