Publisert Legg igjen en kommentar

Nær deltakerrekord *

(Oppdatert med endring i rating for Bris) For første gang på mange år besto startfeltet på onsdagsregattaen av åtte båter, det er bare å håpe at vi ser begynnelsen på et oppsving i klubben! De åtte fikk en herlig seilkveld i nordlige vinder rundt 3-5 sekundmeter, på samme bane som forrige onsdag – en storrunde rundt øygarden i Indre Vågsfjord.
Skjermbilde 2015-05-20 kl. 23.02.36Resultater bringer vi lenger ned, men først: Tre av båtene hadde lasta ned regatta-appen RaceQs, som sporer båten og sender sporet opp til ei webside som spiller dem av. Etter regattaen kan du sjekke hvor du seilte feil – og hvor du dro innpå konkurrentene. Slik så dagens onsdagsregatta ut på RaceQs. Stikk inn på sida og klikk play, så får du et inntrykk av hvordan det kunne sett ut. Den viser bare de tre båtene som hadde startet sporinga, så for å få den komplette regattaen må alle ha appen. Den er gratis – og superenkel i bruk.
Her er kveldens resultater:
Skjermbilde 2015-05-21 kl. 19.25.41
Mens vi holder på med påminnelser: Husk å melde båten på til Harstad- og Festspillregattaen! Klikk deg inn på sidene i menyen og fyll ut skjemaet.
 
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.