Publisert Legg igjen en kommentar

Vi har en vinner!


Bris med skipper Per Johnsen er totalvinner av årets onsdagsserie, med Hals/Nils Petter Andreassen og  Cayenne/Håkon Robak på de følgende plassene.
Det er klart etter at siste runde gikk av stabelen i suverent høstvær med relativt stabil nordøstbris på Vågsfjorden i kveld.
Fire båter stilte til start på stasføre. Kveldens vinner ble Hals/Nils Petter Andreassen. Fem og et halvt minutt korrigert tid skilte de fire båtene.
Her er kveldens resultater (oppdatert):
Skjermbilde 2014-10-09 kl. 08.08.52

Brisvinner

Dermed er årets regattasesong i Harstad komplett. For å kvalifisere til toppskiktet i Onsdagsregattaen 2014 måtte båtene seile minst seks av de 17 regattastartene årets runde besto av. Bris startet ti ganger, og sanket gjennom vår- og høstsesongen seks førsteplasser, to andreplasser og to  tredjeplasser. Bris endte dermed på den lavest mulige poengsummen – 6.
Hals vant deltakerprisen, hun stilte til start i 15 av 17 omganger, og innkasserte fem førsteplasser og en hel haug andreplasser. Poengsum i sammendraget ble 8.
Cayenne på tredjeplassen deltok 10 ganger. Hun sanket opp tre førsteplasser, og de seks beste omgangene ga sluttsummen 9 poeng.
Totalresultatene 2014 (oppdatert):
Skjermbilde 2014-10-09 kl. 08.19.30

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.