Publisert Legg igjen en kommentar

Regatta eller bingo?

Et kvarter ut i et «race» planlagt i pølsebane mellom Svartskjær  og rundseiler i Mågasundet, bestemte den forb… brisen seg for å ta høstferie. I starten puffa feltet godt i gang, og Cayenne traff planken best, like foran Villanda. Første legg opp mot rundseileren gikk i en stødig nordabris.
Men så stoppa verden, og kvelden gikk.
Flåten snegla seg forbi rundseileren, og ble liggende i en uregjerlig dunge en halvtimes tid for strøm og tilfeldigheter i sundet. Etter en times tid senere kom en antydning av et lite puff som sendte båtene over mål på en bane som ble avkorta til det halve.
Resultater:
Skjermbilde 2014-10-02 kl. 19.58.10

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.