Publisert Legg igjen en kommentar

Omtrent så fort må vi seile

Og så, mine damer og herrer, tadaa: Harstadregattaens spesielle resultatservice – de som publiseres før regattaen faktisk har skjedd.
Tabellen du ser under er en lek med tall og tider for å få en slags ide omtrent hvor fort hver enkelt båt vil måtte seile den 21 nautiske mil lange banen i Harstadregattaen, for å ende innenfor ett og samme minutt, korrigert tid.
I mellom de to båtene Mardoll og Ragev – på hver sin kant av ratingskalaen – sprer flåten seg. Tabellen kan for eksempel gi Jørn en anelse om hvor han bør befinne seg i forhold til Jann Erik og Jon Arne underveis og når målgang nærmer seg.
Tabellen forholder seg til en perfekt verden, hvor  båtene treffer planke på start, vinden holder tre sekundmeter ukantret gjennom hele regattaen (yeah right), alle tenker identisk taktikk, gjør alt rett på sin respektive alltid, og Vårherre har nullet ut et antall fysiske lover. Ikke ta den alvorlig. God seilas!
Skjermbilde 2014-06-06 kl. 11.40.11

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.