Publisert Legg igjen en kommentar

Verdens nordligste seilskole

Harstadseil.no har mottatt følgende pressemelding fra Boreal Yachting i Tromsø.
 

Kjære dere

Mange kjenner ikke til Tromsøselskapet Boreal Yachting AS, men det er ikke så rart, da mesteparten av vår markedsføring er rettet mot det utenlandske markedet. Boreal Yachting er blitt Norges ledende seilcharter- og event selskap inne maritim turisme. Fra en sped start i 2003 med 1 seilbåt, opererer vi nå 5 egne båter og 8 – 10 private båter. I tillegg til tradisjonell utleie har vi i alle år drevet med seilskole, som nå krones med at vår avdeling Boreal Sailing Academy, har fått status og er godkjent som RYA Training Centre.
Vedlagt følger pressemelding i forbindelse med at Boreal Yachting  nå er blitt verdens nordligste RYA Training Centre. Vi legger ikke skjul på at dette er noe vi er stolte av, ser frem til å bygge dette videre opp som både et nasjonalt og internasjonalt attraktivt trenings- og opplæringssenter for seilere..
 
Vennlig hilsen
Boreal Yachting as
 
Ivar M. Bertelsen
Manager/Partner

Pressemelding 30 August 2012.docx Last ned
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.