Resultater Harstadregattaen


Bane LYS 1: Start v Kulturhuskaia – bb Rollnesbøen – Åkerøysundet – bb Helligbøen – mål Kulturhuskaia (ca 22 NM).
Bane LYS 2: Start v Kulturhuskaia – bb Rollnesbøen – Åkerøysundet – bb Helligbøen – bb nordre rød stake Harstadbotn – bb grønn stake Tjuvholmen – bb Røkenesbøen – bb rundseiler Mågasundet  – mål Kulturhuskaia (30 NM)

Bli med i samtalen

Ingen kommentarer

  1. Vil takke alle deltakere, alle i komiteen og andre som har deltatt i arbeidet med regattaen, for at vi skulle ha en fin kappestrid på fjorden. Godt jobba! Takk også til Anna Rogde og hennes mannskap for at vi kunne bruke ho til regattakontor og skippermøte. Hadde vært artig om ho også kunne delta ved ei seiner anledning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.