Publisert Legg igjen en kommentar

1. mai stiger medlemsavgiften

Norlys har sendt følgende melding i dag:

1. mai stiger medlemsavgiften fra kr 300 til kr 400

Vi ber alle NORLYS seilere å være oppmerksom på at kontigenten for i år øker fra 1. mai. Dette er en forsøksordning som årsmøtet har vedtatt for å ta bort noe av det stress som oppstår i forbindelse med de store regattaene på forsommeren. Dette for å avlaste det frivillige apparatet som gjør en stor innsats.

Betal derfor kontingenten før 1. mai og spar kr 100 ved å gå inn på www.norlys.org/betale målebrev.

Benytt samtidig sjansen til å se hva som skjedde på siste årsmøte og si din mening om hvordan du ønsker at NORLYS skal fungere. Ønsker du hjelp med å arrangere regatta eller trenger råd, har spesielle ønsker eller trenger annen hjelp ta kontakt med oss på post@norlys.org.

Ha en god seilsesong!

 

Vennlig hilsen,
NORLYS Info

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.