Publisert Legg igjen en kommentar

Medlemsmøte hos Båtsenteret

Knut Granås, BestMarin

Knut Granås Johansen ved Best Marine (Båtsenteret) har invitert klubben til å holde medlemsmøte i butikken torsdag 3. mai.
Møtet tar til klokka 19. På programmet står en rikholdig meny med info fra styret, hva som har skjedd etter årsmøtet, regatta, naustet, grasrotandel, organisasjonsplan. Planlegging av vårens aktiviteter med regatta og dugnad.
Knut Granås, som har bred seilerfaring, presenterer hvordan det nye marinaanlegget blir, og tilbudene rundt dette, samt en del produktnyheter og annen info som kan være til nytte for oss som seilere og klubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.