Publisert Legg igjen en kommentar

Nye NorLYS-sider ennå ikke komplette

NorLYS’ nye nettsider er ei slags forbedring fra rotet som rådde tidligere, men etter et par måneder i ny drakt er ennå ikke all funksjonalitet på plass.
Å melde seil inn og ut av LYStallet på båten – antakelig en av mest brukte funksjonene – er for eksempel ennå ikke innbygd. Det må du gjøre på de gamle sidene på seiling.org – med gammelt login.
Båtdata er ikke overraskende mest brukte meny, og en bra finesse er å kunne søke opp alle båtene som tilhører en forening. Søkeresultatene, med tilhørende dokumenter blir vist på en ryddig og grei måte. Man kunne ønsket seg mer detaljert info på hver båt, som for eksempel polarer og mer detaljert data på motor og teknologi i båtene, men det går vel litt på sida av NorLYS’ målsetting?
Viktige dokumenter som LYS-regler er presentert noe gammelmodig i nedlastbare PDF-dokumenter, i stedet for dynamiske nettsider. Dermed må en stakkar sjøl sørge for alltid å ha seneste utgave for hånden.
Nyhetsfeltet på sidene blir forhåpentligvis oppdatert hyppigere enn tidligere, NorLYS burde ha mer å melde enn et par-tre bulletenger i semestret.
Men det viktigste er at alt som har med LYStallet på båten funger uten lyte, og det ser det ut til at det gjør, i alle fall foreløpig. Gå inn og gjør deg kjent med hvordan du gjør båten din regattaklar for sesongen.
 
 
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.