Publisert Legg igjen en kommentar

Dinesen seilte seg til onsdagstoppen

Vidar Dinesen i Mardoll seiler forbi i fin solostil - som han nesten alltid gjør.

Vidar Dinesen i Mardoll deltok i 12 av de i alt 13 seilasene i onsdagsserien i 2011. To seirer og en skokk 2.-plasser sendte ham til topps sammenlagt.

– Han kan vente seg premiering og skryt på kommende medlemsmøte i HSF, sier formann Peter MIdbøe.
Minst seks fullførte onsdagsseilaser var minstekravet for plassering i onsdagsseilasen 2011. Fem båter fylte kravet. Villanda, Polar Bris, Bris og Hals fulgte på de nærmeste plassene.
Av de 13 onsdagsregattaene som ble arrangert fordampet én på grunn av vindmangel, og to ekstra regattaer ble plusset på høstprogrammet, siden været holdt seg så fantastisk og for å sikre at flere båter nådde kravet om deltakelse.
Mange av onsdagene, særlig i høst, ble ledsaget av svake vinder. Bare én regatta i august ble noe som kunne ligne på en utfordring rent vindmessig, og selv om 12 sekundmeter ble målt, gikk også den kvelden vinden tidvis nærmest helt i stå.
I alt har 17 båter vært å se på fjorden i én eller flere regattaer, hvilket er samme antall som året før, og noen færre enn i 2009.
Det noe spesielle med Vidar Dinesen er at han nesten alltid seiler solo, eller i alle fall shorthand i sin Nessy 94. Han har fått ordentlig fart i båten sin, og har den senere tid latt falle dårlig skjulte antydninger om å kjøpe ny seilgarderobe i løpet av kommende vinter.
Noe den øvrige flåten kanskje må ta en prat om, og bli enige om på det sterkeste å fraråde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.