Publisert Legg igjen en kommentar

Onsdagsresultater

(Oppdatert med justerte SH-tall) Ti båter stilte til start i fine forhold i onsdagens treningsseilas, og Pilde IV inntok øverste trinn på pallen.
Naba-Naba blogget om regattaen.
For resultater og flere bilder – 
Resultatene skiller seg i år litt fra tidligere år, i og med at de er beregnet ut fra LYS-tall som gjelder for hver enkelt båt i øyeblikket. (Et par av båtene har null på LYSoversikten, og er dermed gitt standard LYS for sin båttype).
Tidligere har det vært åpnet for at hver enkelt båt under (etter) seilasen kan melde anvendt LYStall i forhold til om spinnakeren har vært i bruk eller ei. Ut fra et ønske om å gjøre treningen så lik en regatta som mulig (og som gulrot for å få folk til å heise mer duk!), kjører vi litt strengt på dette.
Det er opp til enhver å melde ut eller inn et seil i båtens oppføring på seiling.org. LYStallet som står oppført på en båt på det tidspunkt resultatene blir laget er det som blir gjeldende (normalt dagen etter målgang).
Vi tar høyde for om båten blir seilt shorthanded eller ei. I resultatene er hver enkelt båts SH LYStall oppført. Jeg regner med at Vidar Dinesen i Mardoll seilte shorthanded, men det var kanskje flere? I så fall justerer vi tabellen.
Onsdagsregattaen med ti båter i fine forhold var et nydelig syn fra land! Noen som tok bilder? Send inn!
Her er resultatene:
 

 
Vidar Dinesen har sendt bilder fra seilasen:

 
Diskuter gjerne denne saken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.