Publisert Legg igjen en kommentar

Sjekk den vandrepokalen!

Før var det gjeveste trofeet i seiling The Ugly Mug. Nå har en harstadværing blanda seg i stråleglansen. Kunstverket Knut Frostad i VolvoOceanRace har introdusert som den nye vandrepokalen i VolvoOceanRace står ikke akkurat i skyggen, nei.
Trofeet ble presentert i dag og består av ti ringer med inngraverte markeringer for hver utgave av jorda rundt-racet som har vært arrangert. Etter hvert kommende race blir en ny ring lagt til, melder VOR-ledelsen.
Pokalen symboliserer racene rundt kloden, og hver ring bærer navnene på respektive vinnerteam.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.