Fine linjer…

Gudmund Nymoens Mumm36 Georgia Express på land på Hamek i Hsrstad.

…og fortreffelig polishjobb på Gudmund Nymoens Mumm36, Georgia Express, har man kunnet konstatere der båten har stått på land på Hamek/Kaarbøverkstedet noen dager for høstpuss. Nymoen var ikke fremmed for å stille på onsdagsregatta med uklanderlig vc17-smurt understell, så da er vel utfordringa gitt? Det er langvarsla østlig passelig vind, Villanda stiller i alle fall, noen flere?

Bli med i samtalen

Ingen kommentarer

  1. Hei.
    Æ stille med Mardoll. Ny startmotor fungere berre lækkert. Oppfordre alle til å stille på onsdag. E jo meldt fin vind – sjarmerende å seile inn i mørket 🙂 Regne med vi får pes av en nystrigla Georgia Express.

  2. Vi stiller selvsagt opp med Aja, nypussa (på dekk) med alle kluter satt.
    Skal vi tenke på å dra starten en halv time fram hvis vi skal seile flere onsdager? jhf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.