Publisert Legg igjen en kommentar

Forenklet påmeldingsskjema

Vi har forenklet påmeldingsskjemaene til regattaene. Nå er det en lek å melde båten på.  Harstadregattaen er bare ei lita uke unna, og du kan melde deg på helt fram til skippermøtet lørdag morra. Skjemaet finner du her.
HSF har planer om å lage serviceside for hver enkelt båt i klubben, med lenker til målebrev, LYS-info, ferdig utfylte påmeldingsskjema til regattaer, etc. «Aja» er pilot, under utvikling. Kom gjerne med innspill om hva som bør med av praktiske lenker, opplysninger og annen info om båter, eiere og seilere her nord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.