Publisert Legg igjen en kommentar

Fin vårseilas

Fem båter stilte til start i ukens klubbregatta – én mer enn sist. Begrenset med vind la opp til kort bane, fra start ved Svartskjær i nordlig retning, til rundseileren i Mågasundet, så til nordligste rødstake i Harstadbotn og i mål. Her er resultatene:

0 kommentarer på “Fin vårseilas

  1. Til tross for sisteplass i dagens regatta er vi veldig tilfreds med resultatet. Dette var vår første ondagsseilas og andre regatta noensinne. Kom litt seint ut i starten, men synes vi holdt godt følge med de andre båtene. Vi seiler foreløpig med de gamle (utseilte?) dacron seilene og lærer stadig nye knep, -så bare pass dokker;)

  2. Grattis Knut og co!!! Men bare vent til vi får survik jekta på sjøen igjen. Da blir det kamp for hver meter. jhf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.