Publisert Legg igjen en kommentar

Noe rart med hjemmesida..?

Fra Festspillregattaen 2009

Samme innhold, bedre organisert – og ikke minst raskere og enklere å håndtere – var tanken da notbasen tok mot til seg og endra utseendet på harstadseil-sidene.
Innholdet begynner å bli omfattende, og ei rydding begynte å bli nødvendig. Sidene kretser nå i stor grad rundt nyhetsflyten (som yngre personer gjerne kaller en blogg). Den ligger i kolonna du leser i nå.
I neste kolonne finner du et kart over alle sidene på nettstedet. Et klikk og innholdet skyter opp her. Tilbake hit? Klikk på «Harstad Seilforening».
Gammelkjente vil fort finne fram, regner jeg med.
[polldaddy poll=2041965]
Bildet i toppen er hentet i en serie fra Festspillregattaen i år, og skarpøyde vil kjenne igjen Sun Lady og Baark, avtegnet i dramatisk kappestrid mot Harstad underdeilige skyline. Seiling i Harstad blir knapt bedre enn under årets Festspillregatta, tørt, friskt og passe kjølig så man ikke blir svett…:-) Her har du flere bilder å mimre til.
Neste kolonne er en diversekolonne med plass til partnere, medlemmers hjemmesider og lenker til seilkolleger i nærheten. Mangler noen, synes du? Si fra!
Den siste kolonna inneholder rss-flyter fra aktuelle seilsider.
I små glimt vil du fremdeles se de gamle sidene, og resultatsider, oversikter etc, blir som før.
Noen lenker fra det gamle opplegget vil slutte å fungere, og finner du noen dauinger, setter jeg pris på om du sier fra.
Ellers kan du i kommentarfeltet her under si din hjertens mening om den nye utforminga!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.