Publisert Legg igjen en kommentar

Påmeldinger på avveie

tjeldsundreg1
Den dårlige nyheten for nordnorske seilere som har meldt seg på Tjeldsundregattaen med epostskjema. De er gått til en epost som ikke eksisterer lenger – og dermed er de ikke blitt registererte.
Den gode nyheten er at skjemaet nå er reparert, og åpent for påmeldinger. Eventuelt tidligere påmeldinger er dessverre gått tapt. Ledelsen for en av våre mest sosiale og populære seilbegivenheter strekker som vanlig påmeldingsfristen tett oppunder skippermøtet  før start (se program).
Nye påmeldinger
Men alle med den gode hang til å markere nærvær så tidlig som mulig (om ikke annet som markering overfor naboklubber!), kan nå trygt bruke et reparert påmeldingsskjema og bli registrert her på harstadseil.no i dagene  fram til helgens jubileumsregatta.
I 25 år på rad har Tjeldsundregattaen vært lagt til den vindsikre og strømsterke idyllen Årbogen sør for Tjeldsundbrua, med utgangspunkt Rødskjær.
Regattaen har hatt høyt deltakertall opp gjennom årene, og nådd ry som ekstra sosial og trivelig. Siden det er jubileum blir det smurt litt ekstra. Det blir seilerfest på Sandtorgholmen, og inne på sail camp på Selfa Arctic-området på Rødskjær blir det regattakafe (Se egen sak).
Du finner alt om regattaen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.