Publisert Legg igjen en kommentar

Støtt HSF med Grasrotandelen

Spiller du Lotto? Da kan du støtte HSF med å velge hvem Grasrotandelen – en liten del av innsatsen din – skal tilfalle.  Uten at det reduserer vinnersjansene kan du sørge for at litt av det du spiller for skal støtte foreningen i ditt hjerte – nemlig Harstad Seilforening!
Grasrotandelen er en ordning Norsk Tipping har lansert, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker.
Du kan spille favorittspillene dine – Lotto, Tipping og Joker for eksempel – og samtidig gi en skjerv til foreningen du selv ønsker å støtte. Det er Grasrotandelen.
Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax).
Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen.
Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no. Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:
1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
2. SMS: GRASROTANDELEN 981556518 til 2020 (tjenesten er gratis).
3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.
4. Norsk Tipping Mobilspill.
Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Sendt med email fra harstadseil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.