Publisert Legg igjen en kommentar

Foreløpig siste ord om LYS-tall

NORLYS har i dag sendt ut følgende melding:

Det har vært noe støy vedrørende LYS-tall for 2009 grunnet at NORLYS har vært knyttet til svensk LYS-tabell. Denne knytningen er nå tatt bort, og NORLYS står nå fritt til å fastsette måltall på såkalte A-båter (tabellbåter) ut i fra egen standard fastsatt av LYS-komiteen i NORLYS.
Merk at det til enhver tid publiserte måltall på www.seiling.org er det måltall som er gjeldene. NORLYS samarbeider med flere arrangører med å levere riktig måltall for påmeldte båter. Du står selv ansvarlig for å oppgi riktig tall ved påmelding til de regattaer du skal seile. Ikke gyldig målebrev medfører at du ikke har rett på å komme på resultatliste.
LYS-komiteen jobber på spreng med å sluttføre revisjonen for 2009 og NORLYS styre tar det fulle ansvar for situasjonen.
Oppdaterte LYS-regler finnes på www.norlys.org. (English version of LYS rule at www.norlys.no)
Håvard Ravn Ottesen
Leder NORLYS

Dermed skulle all tvil være skylt over bord…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.