Publisert Legg igjen en kommentar

Bli LYSmåler!

Bli LYS-måler og vær med på å utvikle Seil-Norge, oppfordrer Norlys.
Alle seilforeninger har behov for målere. I vinter kan du bli måler for din seilforening og på den måten være med på å utvikle seilsporten.
Norges Seilforbund kommer til å avholde tre kurs i vinter i henholdsvis Arendal (Arendals SF), Oslo (KNS) og Trondheim (Trondhjems SF)
For mer informasjon se http://www.seiling.no/utdanning/kurs/Sider/Maalerkurs.aspx
Dato er fastlagt for kurset i Oslo 31.jan til 1. feb. Øvrige datoer blir publisert på nettsiden over.
Som måler bidrar du til å tilrettelegge for kappseiling mellom forskjellige båter, det være seg gjennom LYS eller andre regler og entypeseiling.
Målere får inngående kunnskap i båters forskjellige egenskaper, utrustning og design – og gir i tillegg bred innsikt i hvordan båter kan sammenlignes. Som utdannet måler vil du ikke bare bidra til mer rettferdig seiling i egen seilforening, men også ha forståelse for de forskjellige valg som er gjort ombord i din båt.
NORLYS oppfordrer deg om å sjekke ut målerstatus for din forening og melde deg på kurs selv, ev snakke sammen på brygga og se til at det blir utdannet målere fra nettopp ditt nærmiljø i vinter. NORLYS vil for deltagere på disse kursene og se til at god Kjennskap til LYS-systemet og dets oppbygning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.