Publisert Legg igjen en kommentar

To pallplasseringer i nordnorsk seilranking


Tre harstadværinger er å finne blant landsdelens ti beste seilere. Anton Borch fra Tromsø topper, men på pallen står også Jan Helge Furnesvik og Jon Arne Torbergsen. Og ganske høyt oppe på den nordnorske seiler-rankingen finner vi også en og annen Harstad-seiler, for eksempel Torbergsens sønn Sindre. Bravo!
Det har tatt en tid å få ferdig lista, og Olav Taraldsen har brukt en god del tid på å få den klar. Lista er foreløpig, melder han.
– Dersom noe mangler, gjelder det først og fremst mannskap på Harstadregattaen, de som mangler må sende mail til olavtaraldsen@hotmail.com innen fredag 30. oktober så skal han fikse det og vi kan publisere en endelig liste, melder han.
Last ned Nordnorsk Seilerranking 2008 som PDF (64 kB) og les selv…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.