Publisert Legg igjen en kommentar

Seilbåtmesse i Tromsø

Arcticvision

Boreal Yachting arrangerer seilbåt utstilling i Tromsø sentrum lørdag 3. og søndag 4. desember 2011.

Selskapet har sendt ut følgende pressemelding:
I Tromsø vil det til helga arrangeres noe så unikt som en seilbåt messe i desember. Boreal Yachting  viser frem samtlige større seilbåt modeller fra Delphia Yachts. Arrangementet vil være et spennende alternativ for mange i en ellers travel julestri.
 Modellene som vises er fra 33 fot til 47 fot. Det er første gang så mange typer seilbåter fra Delphia Yachts vises på en utstilling.  Årets to nye modeller, Delphia 33 og Delphia 37 er på utstillingen.Under arrangementet tilbyr selskapet spennende og annerledes julegaver. Bl.a vil det bli solgt billetter til et foredrag av den legendariske seileren og forfatteren Jimmy Cornell som besøker Tromsø i Nyttårshelgen.

Boreal Yachting er landets  ledende charterselskap med baser i Tromsø og Svolvær og er i ferd med å overta agenturet for Delphia seilbåter. Dette vil være viktig for seilbåt interesserte. I tillegg til å være en lokal salgs representant, eier og leier selskapet ut seilbåter til norske og utenlandsk turister.
Boreal Yachting har erfaring og kunnskap om kvalitet og krav som stilles til seilbåter som brukes i Norske farvann. Selskapet benytter tjenester fra Delpia Yachts og vil tilby tilsvarende service tjenester til nye eiere.
Boreal Yachting’s står for utleie av moderne seilbåter og interesserte båtkjøpere kan inngå avtale om utleie av sine nye innkjøpte seilbåter.

 

For nærmere opplysninger, kontakt;
Ivar M. Bertelsen,  mobiltelefon; 99381360
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.