Publisert Legg igjen en kommentar

Gå i HSF-butikken (oppdatert!)

Modell Bente viser lilla t-skjorte.

Butikken som ble satt opp her på Harstadseil fungerte et halvt døgn, så ramla den sammen – uopprettelig. Så langt jeg klarer å se har det med sørverinnstillinger å gjøre, noe som har vært et sporadisk problem tidligere.
Derfor er HSFs profilprodukter lagt på en annen hjemmeside, nemlig på ohoi.no, en blogg eid av nettmestern. Der får den ligge inntil videre.
Foreløpig er butikken ikke mer enn et bestillingsskjema. Du velger hva du vil ha og sender, kasserer Mette registrerer bestillingen, effektuerer og sender artikkel og regning.
NB! Det må foreligge et visst antall bestillinger på de enkelte klesplaggene før de iverksettes og sendes ut til medlemmene. Velkommen inn!

0 kommentarer på “Gå i HSF-butikken (oppdatert!)

  1. Hei! Prøvde å kjøpe 2 vimpler, fikk de i handlevogna men gå til kassen funka ikkje. Sitter fortsatt i handlevogna 🙂 Mvh Reidar

  2. Åsaken er at vimplene ennå ikke er laget. Den prisen som nå er lagt ut er ikke rett, det er nok en liten test fra Knut. Vimplene vi har fått pris på kom på kr. 400 per stk inn til HSF, men får vi mange nok til å bestille så klarer vi nok å få prisen ned i 200 kr. Foreløpig trenger vi bestilling fra de fleste medlemmene for å oppnå en fornuftig pris.
    Mette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.