Publisert Legg igjen en kommentar

Nok en ustabil onsdag

Vakkert var det, men lusne vinder på Vågsfjorden også denne onsdagen, noe "Bris" fikk kjenne til overmål..

Yr.no spjåka seg kraftig opp og lovet ni sekundmeter brusende bris for onsdagskvelden. Så det var bare å rigge med seil deretter.
Men har du sett. Vågsfjorden kokte bort i kålfjert ned mot null vind. Fem båter på linja hadde problemer med framdrifta i flekkene, og det er å håpe at vinden viser seg fra en mer høstlig side etter hvert. Men han kan godt holde på temperaturen! Nesten shortsføre utpå i kveld.
Bane ble lagt fra Svartskjær og sørover til bb grønn stake sør av Tjyvholmen, nordover til rundeseiler i Mågasundet. Meningen var å seile ei slynge fram og tilbake til Røkenesbøen – Mågasundet og så gå i mål. Men ei avkortning var på sin plass, og båtene gikk til mål ved Svartskjær etter å ha tørna rundseileren i Mågasundet.
Slik gikk det:

0 kommentarer på “Nok en ustabil onsdag

  1. Det så lovende ut før start, men som i alle seilasen i høst, så daua det ut etter hvert. Yr meldt jo faktisk om økende vind. Ganske så irriterende. Villanda va heldig som greide å smyge sæ rundt grønnstaken ved Tjuvholmen, så også Havbris. Vi andre tok den eine piruetten etter den andre i håp om å krysse opp mot bøya. Måtte nesten tel Stangnesbasen for å finne nok vind 🙂 Bela Vela blei dessverre hengende fast i vindstilla ved Tjuvholmen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.