Publisert Legg igjen en kommentar

Ni båter på onsdagsregatta

Flott oppmøte på solblank fjord med skiftende vinder er oppsummeringen av onsdagens klubbregatta i regi av Harstad Seilforening. Sju båter seilte shorthanded. Starten gikk ved Svartskjær og rett inn i vindstilla og motstraum oppunder seilingsmerket i Mågasundet. Etter runding bar det sørover til grønnstaken sør av Tjyvholmen for en atskillig friskere vind, og så en skarp bidevind inn til mål ved Svartskjær. Polar Bris tok hjem topplasseringa, tett fulgt av Pilde IV og Baark.
[nggallery id=3]
Noen som tok bilder? Klikk for større resultatliste:

 
 
 

0 kommentarer på “Ni båter på onsdagsregatta

  1. Det va mildt sagt vekslende forhold. Inn mot Mågasundet kom vindstilla. Prøvde et par ganga å liste mæ oppover sundet, men vinden som i utgangspunktet var svært laber døde ut, båten ble tvunge på tvers av leia og ført med strømmen i feil retning. Alle gode ting er tre – fikk et lite vindpust som førte mæ telbake tel feltet og lista mæ rundt rundseilern. Derfra ble det plutselig en god austavind og artige forhold 🙂 Hals kom bakfra og dryla opp genakkern, kom sigandes innpå med høy krengefaktor. Tøft gjort under de rådende forhold 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.