Publisert Legg igjen en kommentar

Bedre barka seil

Hvis du har gammel – riktig gammel – båt, trenger du godt barka seil. Til helga kan du ta kurs i barking på Lenvik Museum. 
Nytt og spennende kurs i barking av seil til nordlandsbåter på Lenvik Museum ved Bjorelvnes førstkommende helg.
Nå er det vår også for nordlandsbåter. Da må vi til med barking/impregnering av seil og vedlikehold av de flotte trebåtene som er et symbol på kystkulturen her i nord.
Førstkommende helg 7. og 8.mai holdes det et helt nytt, rimelig kurs på museet på Bjorelvnes, se to vedlegg med info. Kurset er for de som ønsker å lære hvordan man barker seil på gammelmåten, og hvordan man tar vårens vedlikehold av nordlandsbåter, rigg og tauverk. Det er en unik mulighet for både unge og gamle til å lære viktige ting om båttypen og kystkulturen vår. Deltakerne blir med på å klargjøre de flotte båtene som tilhører museet for neste seilkurs som blir siste lørdag i mai.
Prisen er kun kr 400,- pr. kursdeltaker for helgen. Påmelding til epost: aktivitet@bjorelvnes.no eller på mobil til Kundan Rockstad, Bjorelvnes.
Kurset arrangeres i samarbeid mellom Lenvik Museum og Lenvik Båtforening på Bjorelvnes.
Vedlagte to bilder kan sendes i større format .
Vi har også satt opp nye seilkurs utover, se: http://www.lenvikbatforening.no/Websted/Seilkurs.html. Der ligger det link til både bilder og en liten video fra testkurset vi hadde sist høst, se video: http://www.youtube.com/watch?v=NPIZrDpo800&feature=player_embedded
Seilhilsen fra
Kundan Rockstad
m 913 58 873
www.bjorelvnes.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.