Publisert Legg igjen en kommentar

Harstadseilasen 2021

Fem båter stilte til start kl1000 under noe havskodde, men langt bedre vindforhold enn det var meldt, ca 5 m/s fra nord/nordøst. Flåten hadde fint driv mot Rollnesbøen med Skarv II i tet. Det ble skarp kryss videre mot Kjøtta med hard jobbing. Skarv II smatt gjennom Åkerøysundet før vinden dabbet kraftig av, og seilte av gårde til målstreken mens resten av flåten ble liggende og vake i stilla. Tre båter ga opp og fortsatt med jernfokka. Fomle med gjesteskipper hadde svært høy grad av tålmodighet og fullførte med målgang kl17.37. Skarv passerte målstreken kl15.47. Gratulerer med seieren til Skarv II, og Fomle på andreplass. Vel blåst!

Skarv II på kryss mot Kjøtta
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.