Publisert Legg igjen en kommentar

Sesongstart nærmer seg

[wpcdt-countdown id=»8088″]

Sesongprologen er noen dager unna, og holder prognosen stikk ser vi på åtte-ti varmegrader og fem sekundmeter vind.

Fin nordnorsk sommer vil noen hevde, uansett blir det en stor opplevelse å endelig kunne heise seil på Vågsfjorden igjen.

«NSF anser en lokal, ikke kommuneoverskridende, tirsdags- eller
onsdagsserie som trening» står det i forbundets smittevernveileder. «Det vil i praksis si innen shorthanded-seiling og i storbåt med maksimum tre  om bord. Er alle fra samme husstand, gjelder imidlertid ikke disse reglene. Dette er med andre ord de samme reglene som ble praktisert i store deler av fjorårets seilsesong», heter det på forbundets hjemmesider.

Så da er det bare å skjære vekk vinterpresenningen og klargjøre duk, så sees vi utpå!

Det første større seilarrangementet på HSFs terminliste er Harstadseilasen lørdag 5. juni. Det blir i så fall bare med harstadbåter, siden deltakere fra andre kommuner ikke har adgang til å delta, slik reglene nå er. Etter hvert som vaksineringen skrider fram og samfunnet åpner mer opp, forventes en lettelse på koronareglene. Man kan håpe, men det er ikke mye optimisme å spore om det blir helt normale tilstander på fjorden før ferien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.