Publisert Legg igjen en kommentar

BingoonsdagNoen vil kanskje si at flaksen regjerte på Vågsfjorden under siste onsdagsregatta i 2012, og det kan hende. Men variasjon er også en taktisk utfordring, og ble best håndtert av skipper og mannskap i AnnaBelle denne gangen. Bare å gratulere!
Banen ble lagt med sørstart ved Svartskjær, bb rundt grønnstaken sør av Tjuvholmen, bb rundt Røkenesbøen, og målgang ved rundseileren i Mågasundet. En lang kveld med mye skinnflate partier, og vindbelter som begunstiget snart den ene, snart den andre.
Sju båter var på fjorden, to avbrøt under veis. Frustrasjon over forholdene var ganske sikkert en medvirkende årsak, kanskje i tillegg til at det gikk en viss fotballkamp på tv. De gikk glipp av en fantastisk måneskinnsaften på Vågsfjorden. Bare se på bildene fra Vidar Dinesen på Mardoll!
Her er resultatene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.