Publisert Legg igjen en kommentar

Venter an været

Ikke bare her nord er været uforutsigbart. Et foreningsmedlem ligger nokså mye lenger sør og venter på at lavtrykkstoget skal gå, sånn at han kan sette kursen østover mot Middelhavet. Thor Mathiassen rapporterer:

Vi ligger forstatt på Horta og venter på at et lavtrykk skal passere. 18 m/s på morgenen i dag og da ble det beslittet å vente. Mange båter venter på å kunne forlate men alle venter til lavtrykket har passert. Planen nå er at vi starter ca 18.00 UTC og legger kursen rett mot Portugal. Ute nå er det som en dårlig sommerdag i Harstad… men det skifter fort. I går var det fint vær stort sett hele dagen og værmeldingen er positiv for resten av uken.
Thor M, Horta, 3.6.2012

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.