Publisert Legg igjen en kommentar

Onsdagsregattaen i gang

Vel møtt til sesongpremiere for Onsdagsregattaen – og førr en premiere det tegner til å bli! Silkehanskevær med fire sekunder sønnavind og oppholdsvær. Start som avtalt på medlemsmøtet i Mågasundet klokka 1830. Baneforslag: Hvis vinden blir som meldt, kan vi tenke oss en start mot sør (startlinje mellom rundseileren og Mågakalven. Vi krysser sørigjønna og runder bb begge merker sør for Tjyvholmen, siden nordover bb rundt Røkenesbøen og i mål ved rundseilern i Mågasundet. Obs forbehold om vindretninger etc.

0 kommentarer på “Onsdagsregattaen i gang

  1. Resultater Knut – resultater. E så nysgjerrig at æ hold på å sprekk her 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.