Publisert Legg igjen en kommentar

Nyttig og festlig seilseminar

_dsc4544

Rundt 40 seilinteresserte fra Harstad, Narvik og Finnsnes var møtt fram for å lytte til Eivind Bøymo-Malm og kona Lena Bøymo Having på Karlotbrygga lørdag.
Bøymo Malm delte triks og tips for å oppnå det himmelske draget både i stor- og forseil, mens Bøymo Having snakket om kompetent kommunikasjon om bord for å oppnå det samkjørte grepet om seilas, manøver og taktikk.
Foredraget med spørsmålsrunder varte fem kompakte timer, og inkluderte en stemningsfull og fortreffelig bacalao. Harstad båtforening hadde stilt sitt klubbhus til rådighet for ecvenemanget.

Repetisjon: PDF-versjon av Bøymo-Malms foredrag

Kommentarklipp fra Harstadseils FB-gruppe. Ikke med der ennå? Hva? E d mulig? Gå hit!

Flott seminar med Elvstrøm Sail om rigg og seiltrim på Karlotbrygga i dag. Flinke foredragsholdere med Eivind Bøymo-Malm og Lena Bøymo Having, nydelig Bacalao laget av foreningskokken og stor takk til Gunnar Stormo som nok en gang drar i gang et godt tiltak for klubben.
Liker · 

 · Ikke følg innlegget lenger · lørdag kl. 19:11

    • Eivind Bøymo-Malm Det var utrolig morsomt å komme på besøk til Harstad Seilforening. Og vi vil gjerne takke for et utrolig bra oppmøte og vi kommer gjerne igjen. Lena og Eivind.

      for 23 timer siden · Liker ·  1
    • Gunnar Stormo Det er du og Lena som skal ha takk Eivind, for at dere tok turen nordover og delte kunnskapen og erfaringene deres med oss. Dere er hjertelig velkommen tilbake 😉
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.