Publisert Legg igjen en kommentar

Høstvåt onsdag

Regnbyger og urolig vind preget fjorden ved start, og det ble lagt en bane med nordstart fra Svartskjær til bb rundseiler Mågasundet, sørover bb rundt grønnstake sør av Tjyvholmen og i mål ved Svartskjær. Nest siste regatta etter oppsatt liste, (men det er ingen straff for å fortsette trening på onsdager framover høsten!)
Fem båter var å se på vannet, deriblant en Prim Vent (Primvent?) 21, en fransk skapning med Trond Hansen om bord. Her blogger han om båten.
Verken båt eller merke er å finne i LYS-tabellene i Norden. Inntil mer info foreligger har Annabelle, som båten heter, foreløpig LYStall 1,0. Mardoll knep noen sekunder på Bris, som slet med å få stell på spinnakeren i den urolige vinden.
Slik ble resultatene:

Her finner du alle onsdagsresultatene så langt i år.

0 kommentarer på “Høstvåt onsdag

  1. Det va jo en fin kveld på havet, tross nok en gang med ustabil vind. Æ vævla det jo tel i starten. Hadde glemt å føre skjøtet tel forseilet gjennom skjøteløperen på dekk. Ble dårlig trim av det på kryss. Har søkt litt på nett om Primvent, og det ser ut til at lystallet ligger på 0,95 til 0,97. Enig med dæ Knut, det gis ingen straff for å seile videre på onsdager 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.