Publisert Legg igjen en kommentar

Svikefulle vinder


Noen trakk uflaksloddet og havnet i superlim. De kom seg ikke forbi rundseileren om de så hadde avgitt både sjel, båt og høyrearm til en viss kar. Av et startfelt på sju kastet tre inn håndkleet, starta motoren og tok kvelden.
Banen startet nordover ved Svartskjær, sb om rundseiler i Mågasundet, bb rundt Røkenesbøen, bb eller sb forbi rundseiler i Mågasundet igjen og i mål ved Svartskjær. Fire båter fullførte, og Pilde IV var raskest denne onsdagen også.

0 kommentarer på “Svikefulle vinder

  1. Bella Vela og Harald Larsen var den tredje som ga seg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.