Publisert Legg igjen en kommentar

Første onsdag etter ferien

Villanda, fotografert av Thor Mathiassen på Belle Monique

Tre av de fire båtene seilte solo, på en fjord som hele dagen lå blank som et speil. Rett før regattaen pusta han opp en lett nordaust, og banen ble lagt fra Svartskjær, sb om rundseileren i Mågasundet, bb rundt Røkenesbøen og Helligbøen, og tilbake til mål ved Svartskjær.
Se Villandas trekk på Endomondo.
En god times tur, og Signe Malene lå i tet fra start til mål. Her er resultatene (klikk for større bilde):

 

0 kommentarer på “Første onsdag etter ferien

  1. Artig seilas i går. Æ syns du klarte dæ bra Knut som soloseiler 🙂 Æ prøvde å tyne Mardoll på kryss inn mot rundseileren i Mågasundet, men måtte gi tapt da strømmen ga mæ feil avdrift. Må krype tel korset å slå. Det va nok der æ tapte de fattige sekundan opp tel han Thor 🙂 Super seiling av Signe Malene – æ bøye mæ i støvet 🙂

  2. Ja det va jo kjempeartig å vinne for første gang i historien :-)) Æ hadde jo fruen med til hjelp under slagan og syns vi fikk skuta te å gli sånn høvelig bra. Synd at ikke fleire dukka opp til start, men det e vel kansje ferietid ennu. Ser fram til neste onsdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.