Publisert Legg igjen en kommentar

Flere med på onsdagsregatta

Morsommere bane? Det er nokså nøyaktig en halv nautisk mil mellom de to stakene sør av Tjuvholmen. Det betyr kontinuerlig jobbing, trafikk i begge retninger og - håper HSF - morsommere konkurranse, hvor alle formodentlig lærer mer av hverandre. Kan jo kombineres med enkelte av banene vi har seilt tidligere.

Sviktende deltakelse i onsdagsregattaen har skapt diskusjon både blant medlemmer og i styret i HSF. Onsdagsregattaene regnes til klubbens viktigste aktiviteter, og på gode dager har regattaene samlet femten-seksten båter. Med Harstads seilbåttetthet bør det være mulig å samle enda flere.
Hvordan få flere i sving? Vidar Dinesen har allerede kommet med noen tanker, og de er helt i tråd med hva styret i HSF diskuterte på sitt møte forleden.
Kortbanerace mellom to av stakene i Tjeldsundet kan være mye morsommere, tettere og mer intenst enn lengre baner rundt øyene, mener styret. Se kart. Nokså nøyaktig en halv nautisk mil skiller de to stakene, og en pølsebane kan skape både trafikk, tetthet og spektakulær seiling.
Sosiale tiltak kan også skape mer interesse og aktivitet generelt. Hva mer?

0 kommentarer på “Flere med på onsdagsregatta

  1. En god ide. Flere synspunkter?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.