Publisert Legg igjen en kommentar

Sun Lady i mål

Femtendeplass i cruise-klasse D og nummer 106 totalt i den 165 båter store cruising-divisjonen. «Sun Lady» har fullført ARC-eventyret i stor stil.
Harstadseil-redaktøren gratulerer herved på det varmeste Rolf og Inger & co, stryker hatten av og konstaterer at HSFs medlemmer  også kan sparke farlig fra seg i internasjonale regattaer!
Den månedslange ARC-regattaen foregikk med velsmurt apparat, og Sun Lady gikk over målstreken som andre norske båt i St Lucia i Karibia 15. desember klokka 0408 GMT, drøyt fire døgn etter klassevinneren Bluewater Mooney. Første norske båt ble Friheten.
Vi venter i spenning på oppdateringer på Sun Lady-bloggen – med bilder, takk!
KORRIGERING: Agnar Melbøe gjør oppmerksom på at resultatlista fra ARC er lagt ut, og der er Sun Lady på 14.-plass, i forhold til regattaens leaderboard, som denne artikkelen viser til. Som Agnar påpeker i sin kommentar, bragden er lysende.

0 kommentarer på “Sun Lady i mål

 1. «Nu gikk det litt fort i svingan», Knut.
  Sun Lady ble no. 14 i cr.-klassen og no. 120 i cr.div. De brukte vel 23 dgr. i seiltid over dammen – 27 dgr 14:47:53 i korr.tid (iht arr.listene) og desuten håper jeg det var Rolf, Inger hadde med seg.
  Jeg synes det er en fantastisk prestasjon – selv hadde jeg ikke tort stille til start en gang!
  Agnar

  1. Inger har ikke skifta skipper underveis, og rett skal være rett. Rolf, ikke noe annet, beklager. Men hva slags res.lister refererer du til? Her er de jeg har brukt: http://live.adventuretracking.com/Leaderboard/arc2010?tag=107&useRecentVMG=true
   Og der er Sun Lady nummer 15/106, som du ser. Har du andre kilder?

 2. Har brukt ARC’ resultatlister: http://www.worldcruising.com/arc/results.aspx
  Agnar

 3. Hei
  Jeg kan bekrfte at Rolf var skipper på Sun Lady under overfarten. Vi hadde med oss et fantastisk Crew som var Emely og Iver Bertelsen, Turi Fossem og Ronny Hansen.
  Vi startet fra Grn Canaria 21 nov kl 1300 og var i mål 15 des kl o400 UTC.
  Turen over Atlanteren gikk kjempebra, ja mye bedre enn forventet. Jeg må innrømme at jeg hadde lit lus i magen da vi startet på ferden over, men jeg er stolt å kry over å ha gjennomført dette løpet.
  Hilsen Inger

 4. Hei Inger og Rolf.
  Jeg har fulgt nøye med på deres blogg. Dere har virkelig gjennomført en seilbragd! Da jeg var ung seilte jeg også over Atlanteren med en passasjerbåt. Men det dere har gjort nå er noe annet. Bra innsats.
  Godt Nyttår.
  Hilsen
  Borghild og Willy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.