Publisert Legg igjen en kommentar

Resultater onsdag

Bare to båter på start onsdag, og det var i minste laget, synes Vidar Dinesen på Mardoll. Han hadde gyldig fraværsgrunn etter at startmotoren gikk i stå.
Han utfordrer hele foreninga utpå kommende onsdag. For egen del kan jeg melde at Villanda tar hansken og blir med. Flere?
Slik gikk det denne gangen:

0 kommentarer på “Resultater onsdag

  1. Måtte i et viktig møte vedr Anna Rogde og neste års aktiviteter. Til orientering ble det bestemt at vi skal sikte oss inn mot Tall Ships Race 2011 på etappen Greenock-Lerwick-Stavanger.
    En betingelse for å delta er at minst 50% av mannskapet er mellom 15-25 år, så hvis noen vet om noen seilinterreserte ungdommer som vil være med på opplæring og seiltrening utover høsten og gjennom vinteren og våren, så ikke nøl med å ta kontakt. I tillegg til selve regattaen skal vi seile båten opp og ned langs norskekysten. Se på våre sider på Facebook, søk på Anna Rogde.
    Vi starter opp med første seiltrening og info førstkommende lørdag kl. 10-15 Alle er hjertlig velkommen, men vi vil gjerne ha ei påmelding fra de som ønsker å være med. tlf 45198146.
    Oppmøte 30min før avgang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.